Rezultati pismenog ispita iz predmeta Bosanski, hrvatski, srpski jezik II održanog 28. 6. 2019. (Odsjek za razrednu nastavu)

Rezultati pismenog ispita iz predmeta Bosanski, hrvatski, srpski jezik II održanog 28. 6. 2019. (Odsjek za predškolski odgoj)Rezultati pismenog ispita iz predmeta Bosanski, hrvatski, srpski jezik II održanog 28. 6. 2019. (Odsjek za predškolski odgoj)

PEDAGOŠKI FAKULTET UNIVERZITETA U SARAJEVU


NAŠA MISIJA

Pedagoški fakultet Univerziteta u Sarajevu teži postizanju visokog kvaliteta u obrazovanju studenata, budućih odgajatelja, učitelja i nastavnika, koji će na temelju stečenih ishoda učenja biti spremni odgovoriti na sve izazove svoje profesije u savremenom društvu i predstavljati pokretačku snagu napretka BiH te razvoja društva u zajednici u kojoj djeluju.


NAŠA VIZIJA

Pedagoški fakultet u Sarajevu želi biti među vodećim akademskim institucijama za obrazovanje učitelja, odgajatelja i nastavnika u međunarodnim okvirima. Kontinuirano praćenje i vrednovanje nastavnog procesa i odgojno-obrazovne djelatnosti u BiH temelj je za postizanje visoke kvalitete ukupnog odgojno-obrazovnog procesa.