×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/pf.unsa.ba/httpdocs/images/slike/vijecnica

×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/slike/vijecnica

Poštovani,

U svjetlu novog poziva za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru Erasmus+ programa,  pozivamo vas na  info trening sesiju  za pripremanje projektnih prijedloga, s akcentom na izmjene u odnosu na prethodne pozive i nove prioritete.

Predavanje će održati gospodin Suad Muhibic, direktor Nacionalnog Erasmus+ ureda,  22. novembra 2017. godine, sa početkom u 11, 00 sati u Svečanoj sali Rektorata. Ukoliko imate pitanje za koje odgovor niste našli u Erasmus+ programskom vodiču, isto možete dostaviti putem donjeg maila i biće proslijeđeno gospodinu Muhibicu kako bi se pripremio.

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Služba za međunarodnu saradnju Univeriteta  u Sarajevu

U vezi sa raspisivanjem Internog poziva Univerziteta u Sarajevu za raspodjelu sredstava Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke za (su)finansiranje projekata iz oblasti nauke od značaja za Federaciju BiH iz budžeta za 2017. godinu, u prilogu je dopis prof. dr. Izeta Rađe, prorektora za naučnoistraživački/umjetničkoistraživački rad, tekst Internog poziva i obrazac za prijavu.

Interni poziv je danas objavljen i na UNSA web stranici (http://www.unsa.ba/konkursi/interni-poziv-univerziteta-u-sarajevu-za-raspodjelu-sredstava-federalnog-ministarstva), a organizacione jedinice prijave mogu dostaviti do 14. decembra 2017. godine na protokol Univerziteta u Sarajevu (Obala Kulina bana 7/II) sa naznakom „Prijava na Interni poziv 2017 – programi nauke“.

Koristimo ovu priliku da podsjetimo na obavezu poštivanja Zakona o javnim nabavkama BiH (odnosno da dostavljenim računima mora prethoditi postupak javne nabavke u skladu sa Zakonom).

Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije.

S poštovanjem,

Služba za NI/UI rad

Rektorat UNSA  

Dopis Organizacionim jedinicama UNSA  |  Interni poziv UNSA  |  Aplikacioni obrazac

Pedagoški fakultet Sarajevo