×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/pf.unsa.ba/httpdocs/images/slike/vijecnica

×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/slike/vijecnica

KONAČNA RANG LISTA za 1. godinu studija školske 2019/2020. godine - ODSJEK ZA EDUKACIJU I REHABILITACIJU

KONAČNA RANG LISTA za 1. godinu studija školske 2019/2020. godine - ODSJEK ZA PREDŠKOLSKI ODGOJ

KONAČNA RANG LISTA za 1. godinu studija školske 2019/2020. godine - ODSJEK ZA RAZREDNU NASTAVU

KONAČNA RANG LISTA za 1. godinu studija školske 2019/2020. godine - ODSJEK ZA KULTURU ŽIVLJENJA I TEHNIČKI ODGOJ

Dokumenta potrebna za upis

VAŽNA NAPOMENA !!!

U skladu sa Konkursom za upis studenata u I godinu I ciklusa studija u 2019/2020. godini od 7.6.2019. godine, kandidati koji su ostvarili pravo na upis su dužni da u roku od 7 dana od dana objave konačne rang liste obavezno dostave originalne dokumente i izvrše upis. U suprotnom, smatra se da je kandidat odustao od upisa na studijski program za koji je aplicirao a pravo upisa stiče sljedeći kandidat sa konačne rang liste, koji je ispunio uvjete za upis.

Upis će se vršiti od 15.7. do 23.7. 2019.

u terminu od 9,00 – 13,00 h.

 

Ovim informacijom vas obavještavamo o početku organiziranja i pravljenja agende za ovaj događaj koji će se održati u periodu 14-18. oktobar 2019. godine (koja je od ove godine uvrštena kao redovni događaj u akademskom kalendaru Univerziteta u Sarajevu). Cilj nam je na jednom mjestu okupiti međunarodno i UNSA osoblje (akademsko i nenastavno) koji učestvuju u procesu internacionalizacije (u implementaiciji međunarodne kreditne mobilnosti ili učešća u međunarodnim projektima) na jednom mjestu, gdje bismo podijelili iskustva, probleme na koje nailazimo, te definisali prednosti i nedostatke međunarodnih projekata i programa, kao i sproveli radionice iz onih međunarodnih oblasti u kojima smo većinom uključeni.  Kroz radionice i prezentacije, nastojaćemo prezentirati Univerzitet u Sarajevu kao aktivnog i atraktivnog partnera za buduće saradnje, čemu ćete i vi kao učesnici ove sedmice sigurno doprinijeti. Dio naše “sedmice” je i naš poznati Sajam stipendija – ove godine 10-ti sajam koji će isto biti održan u Rektoratu Univerziteta u Sarajevu, te očekujemo veliku posjećenost kao i prošli put.

Više informacija je dostupno (i biti će ažurirano) na linku: http://www.unsa.ba/istrazivanje-i-saradnja/medunarodna-saradnja/sedmica-obuke-osoblja.

Za vaše partnere iz Erasmus+ sporazuma skopljenih na nivou (pod)organizacijske jedinice UNSA dostupna je i engleska verzija na http://www.unsa.ba/en/research-and-cooperation/international-cooperation/staff-week, te vas svakako pozivamo da ih pozovete da učestvuju u našem staff week-u. Neki su se već javili emailom i veseli nas zainteresovanost, te upoznavanje novih kolega.

Molimo vas da planirate ova dešavanja i dane ovog događaja (“save-the-date”) te da podijelite informaciju (link) o našoj sedmici. Registracija će biti uskoro otvorena, a otvorili smo i Facebook grupu za neformalno komuniciranje i bržu razmjenu informacija učesnika, naročito kada inostrani partneri budu dolazili u Sarajevo: https://www.facebook.com/groups/unsastaffweek/

Radi lakšeg informisanja, link za informacije o Trećoj sedmici za trening osoblja je stavljen i na početnoj stranici oficijelne stranice Univerziteta u Sarajevu (http://www.unsa.ba).

O B A V I J E S T

U skladu sa Odlukom Senata Univerziteta u Sarajevu o davanju saglasnosti na izmjene Akademskog kalendara sa kalendarom organizacije i realizacije studijskih programa na Univerzitetu u Sarajevu za studijsku 2018/2019. godinu, broj: 01-15/19 od 07. 06. 2019. godine obavještavamo STUDENTE da je završetak nastave ljetnog semestra studijske 2018/19.godine U PETAK, 14.6.2019.godine.

junsko-julski ispitni rok će se održati u slijedećim terminima

redovni ispitni rok: 24.6. – 5.7.2019.

popravni ispitni rok: 8.7. - 19.7.2019.

ODLUKA O IZMJENI AKADEMSKOG KALENDARA

Pedagoški fakultet Sarajevo