×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/pf.unsa.ba/httpdocs/images/slike/vijecnica

×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/slike/vijecnica

SAOPĆENJE ZA JAVNOST                                                               

Sarajevo, 6. februar 2020. godine

Izgradnja evropskog odgovora na izazove vjerske raznolikosti

Pokretanje projekta RESILIENCE, koji se finansira u okviru EU programa Horizont 2020, od septembra 2019. godine označilo je važan korak prema uspostavljanju evropske istraživačke infrastrukture na području religijskih studija. Dvanaest akademskih institucija iz deset zemalja udružilo je snage kako bi započelo ovaj dvogodišnji projekt s konačnim ciljem izgradnje evropskog odgovora na izazove vjerske raznolikosti.

DETALJNIJE...

Pedagoški fakultet je i ove godine partner Udruženju defektologa, edukatora-rehabilitatora u Kantonu Sarajevo (STOL) u organizovanju treće međunarodne konferencije „Multidisciplinarni pristupi u edukaciji i rehabilitaciji“.

Konferencija će se održati u periodu od 03.04.-05.04.2020.god. u Hotelu Hills, Sarajevo. Pozivamo sve naše nastavnike, saradnike, i studente da aktivno učestvuju u radu ove Konferencije i da svojim radovima obogate njen program.

konferencija

 

Pedagoški fakultet Sarajevo