predsjednica: Hena Fejić  ♦  potpredsjednica: Sara Trapara  ♦  sekretarka: Emina Valjevčić  ♦  predsjednica Skupštine: Lajla Abdukić

predstavnik I ciklusa studija: Ilma Subašić  ♦  predstavnik II ciklusa studija:Adna Lilić

predstavnik III ciklusa: Naida Bašić  ♦  student prodekan Hena Fajić


 Poziv za takmičenje u trominutnom predstavljanju istraživačkih teza

PAŽNJA: studenti doktorskih studija, master i dodiplomskih studija! ?

 Mi smo prijatelji 3MT takmičenja i pozivamo vas da učestvujete.

Provodite neki oblik istraživanja? Želite to podijeliti sa svijetom?

Bosnia & Herzegovina Futures Foundation organizuje četvrto  takmičenje u trominutnom predstavljanju istraživačkih teza, uz podršku Bosanskohercegovačko-američke akademije umjetnosti i nauka (Bosnian-Herzegovinian American Academy of Arts and Sciences) kao Platinum sponzora. ?

Imat ćete tri minute da održite uvjerljivu prezentaciju Vašeg istraživačkog projekta i njegovog značaja. Povežite se sa kolegama studentima istraživačima i akademskim stručnjacima iz Bosne i Hercegovine i cijelog svijeta?

Nagradni fond: do 20.000 KM ?

Rok za prijave: 15. 5. 2023  ?

Ako ste diplomirali u zadnjih 12 mjeseci, također se možete prijaviti.

Studenti iz Bosne i Hercegovine ili naše dijaspore su dobrodošli da se prijave.

Bilo koja disciplina je prihvatljiva.✅

Saznajte više klikom na  3MT 2023

#BH3MT #Research #LeadersOfTomorrow


Humanost na djelu

Na inicijativu Asocijacije studenata Pedagoškog fakulteta organizirana je akcija "Paketići sreće" za 120 učenika iz Konjević Polja. Studenti i uposlenici Pedagoškog fakulteta i ove godine uspjeli su obradovati naše male drugare. Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su pružili podršku i doprinijeli da se i ove godine akcija uspješno okonča. Posebno se zahvaljujemo Udruženju učitelja Kantona Sarajevo, našim kolegicama: Lejli, Melisi, Jasmini, Naidi, Merimi, Almini, Heni i Melisi te profesorici Saneli Merjem Rustempašić na odvojenom vremenu i uspješnoj realizaciji. 


Paketići sreće za učenike Konjević Polja

Asocijacija studenata Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Sarajevu se i ove godine pridružila humanitarnoj akciji Paketići sreće za učenike iz Konjević Polja, Nove Kasabe. Ovim dobrim djelom usrećili su i obradovali male drugare, a velike heroje! U teškom i neizvjesnom vremenu pokazali su djelom šta znači podrška i čovječnost! Hvala svima u ime 130 učenika i njihovih roditelja! Zahvaljujemo se i Udruženju učitelja Kantona Sarajevo na inicijativi i kontinuiranoj pomoći našim učenicima u Konjević Polju. 


FB IMG 1620222869478


Novogodisnja cestitka za studente


instagram

Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


in memoriam

 

 

U najljepšim dženetskim baščama da budeš, ružo naša mirisna. Teški su ovo dani za sve nas koji smo te poznavali. Bol, tuga i praznina ispunila je naša srca i duše...
Bila si osoba velikog srca, jer si znala voljeti, davati i opraštati. Bila si i zauvijek ćeš ostati uzor svima nama. Naša istina je bolna i teška, jer tvoj život nestade u trenu. Postoji nešto što nikad umrijeti neće, a to je ljubav, ponos i sjećanje na tebe, ružo naša!

 

Tvoje kolegice (PO2)


Jasmina 2

JASMINA ZUKANOVIĆ – HRABRA VOLONTERKA U PANDEMIJI KORONAVIRUSA


 

RN III